No niin. :) Torstaina käytiin Everin ja Justuksen kanssa treenaamassa hallilla.

Everin kanssa keskityttiin keppeihin ja harjoiteltiin lähestymistä / sisäänmenoja eri kulmista. Pyrin aloittamaan treenin "kisa-maisesti" eli vein Everin pienen lämmittelyn jälkeen suoraan kepeille ja saatiinkin ekalla lähetyksellä puhdas suoritus + vauhtia riitti! Taisi olla eka kerta kun ensimmäinen lähtö hallissa tuottaa puhtaan suorituksen, hyvä! Otettiin paljon toistoja ja palkkana toimi lelu. Piiiieenen piiieeenet kiepit Everi veti (koko ajan kasvavasti) ja loppuvaiheessa murisi vetoleikissä jo niin että piti oikein kysyä että "otatko ny jo turhan vakavasti". ;) Mutta eihän Everi ikinä ota, just oikeella fiiliksellä ja onneksi ollaan opittu tuota leikkimistäkin.

Justuksen kanssa meillä oli myös oikein mainiot treenit! Pari paikkamakuuta ryhmässä onnistuneesti mutta palkaten ja ei todellakaan varmasti mutta kuitenkin. Vielä oli vieras narttu vierellä ja J pysyi makuulla, jes! Tehtiin myös liikkeestä seisomis harkkaa ja hyvin meni nekin. Justuksen keskittyminen oli hyvää ja jipii kerrankin sain treenit päätettyä juuri niin kun olen halunnut: Justus oli intoa täynnä, olisi halunnut vielä tehdä mutta vein autoon palkan kanssa. :)

Treenikaveri antoi myös hyvän vinkin suoraan paikkamakuuseen, pieni jalan asennon korjaus ja juma, koira jää suoraan. En ole vielä itse testannut tätä käytännössä mutta hänen koiralla toimi täydellisesti. :)

Oikein hyvä fiilis näistä torstain treeneistä!