Huomenna koittaa sitten tämän vuoden tokat viralliset kisat, paikkana Kirkkonummi. Vähän jännittää ja tämä jännitys on oikeesti yllättävän vähäistä näin kovalle kisajännärille...PUUUH! No me mennään tekemään parhaamme ja tavoite on puhdas suoritus, mahdollinen LUVA on vain iso iso iso iso (ja toki salaisesti toivottu) plussa. :)

Tänään siis tehtiin agihallilla ratatreeniä Everin kanssa. Treenit meni ihan ok, keinun kontaktin kanssa tuli vähän ongelmaa ja meikäläinen ei muistanut rataa ja tein myös omia estejärjestyksiä. Vauhti ja fiilis oli kuitenkin hyvä. :) Jäi harmittamaan ettei treenit tullu videolle...no ensi kerralla sitten. :) AA ja paikalla pysymisestä myös Everille plussa, on tupannut varastamaan mutta tänään sain spurttailla rauhassa sen edestä!

Justuksen kanssa näytettiin treenarille miten hienosti ollaan opeteltu puomia ja merkkiä, nehän meni ihan nappiin. =D Treenari myös sanoi että J on tosi nopea valkkari(ksi), meillä on siis tulevaisuus taattu agin parissa jos panikoidun liikaa toko kisoissa. Justus joutu näissä treeneissä nyt olemaan aika paljon odottajan roolissa joten palkittiin nuori mies sitten sillä että pääsi juoksemaan ja tekemään muutaman esteen rataa. On kyllä mahtavaa nähdä miten koira kehittyy ja rupeaa hakemaan katsellaan esteitä ja sitten seuraa ohjaajaa: "mihinkä päin mennään?". :)

Kylläpä näistäkin treeneistä jäi hyvä fiilis, toivottavasti jatkuu huomisiin kisoihin!