Näistä kisoista on aika ristiriitaiset tunteet. :) Molemmilta radoilta sijoitukset, tasainen tahti jatkuu eli viides ja viides. Ekaan rataan en ole tyytyväinen mutta tokaan kyllä. Virheitä tuli molemmilla ja nollatulokset jäi varsinkin ekalla radalla tooodella kauas.

I Rata oli vähän kinkkinen mutta pystyttiin kuitenkin välttämään "vaaranpaikat" ja virheet tuli (yllätys yllätys) kepeille menossa ja lisäksi tuli yksi riman pudotus. Puomi oli laitettu s-muotoon ja Everi tuli sieltä jotenkin hassussa kulmassa ja seuraavalla hypyllä tuli pudotus. Sitten näihin muihin virheisiin: Everi varasti startissa, ei paljoa mutta kuitenkin. Puomin alku "osu" mutta se oli tuuria, puomin merkistä ei havaintoja, A:n nousu oli tuuria. Ei siis tietoakaan niistä eilisitä onnistuneista treeneistä! Tän on pakko liittyä mun jännitykseen ja Everi paineistuu kun oon niin hermona. Ja okei onhan kisatilanne aina kisatilanne mutta kun ne eiliset treenit meni niiiin hyvin..:)

II Rata oli kiva ja rataantutustumisen jälkeen oli sellainen fiilis että hei, tästä voikin tulla ihan hyvä. Ei ois pitänyt ajatella niin koska sitten samalla loin itselleni paineet..No jännitys ei nyt kuitenkaan onneksi ollut yhtä hirveä kun pari viikkoa sitten ja sain jopa hengitettyä. Lähtönumerokin auttoi koska pääsin lähteämään vasta 21/26. Mutta mutta mutta...Everi varasti startissa..!! ja minä urpo en mennyt palauttamaan sitä...Muuten rata meni hyvin ja kontaktit + merkit meni nappiin kaikilla esteillä eli keinulla, A:lla ja puomilla. Ne pelasti mun fiiliksen. Virhe tuli jo totuttuun tapaan kepeille menossa. :) Onneksi Everi tekee kepit kuitenkin tokalla puhtaasti eli se on vaan se meno. Oon yrittänyt analysoida hommaa ja voi olla että se johtuu musta ja jotenkin ohjaan niille epävarmasti koska tosiaan treeneissä ei tätä ongelmaa ole ja hallilla ollaan päästy tekemään myös niitä kisakeppejä (eli kovia). Lopppuun laitan vielä videot radoista ja itseasiassa siinä on kyllä nähtävissä että tokalla radalla lasken käden ennen keppejä. No sehän selittää miksi Everi jää ihmettelemään ja arpomaan..

Tulevissa treeneissä on siis ohjelmassa: Paikallapysymistä / startin harjoittelua, merkkien hinkkausta, keppejä keppejä keppejä, puomia ja kaikkea näitä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. :) Seuraavat kisat on 26.04.

Tänään meen vielä kattomaan III luokkalaisten kisoja ja otan Justuksen mukaan "ympäristötreeneihin".

Ja loppuun vielä videot:

Rata I: https://www.facebook.com/photo.php?v=819663548061819&set=vb.100000545440780&type=2&theater

Rata II: https://www.facebook.com/photo.php?v=819670661394441&set=vb.100000545440780&type=2&theater