No nämä treenit lupasivat oikein hyvää 12.04.2014 kisoihin mutta nyt niiden jälkeen voin sanoa että treeneissä hommat meni paljon paremmin!

Everin kanssa treenattiin jälleen keppejä ja kepeille menoa eri kulmista. Lisäksi puomia ja keinua + merkkejä. Radaksi tein: rengas, kepit ja puomi. Saatiin kerättyä hyvä vauhti renkaalta kepeilla ja kaikki sisäänmenot meni nappiin ja vauhti oli todella hyvää. Puomin alun kontaktit suju kun olin ensin tehnyt vajaa kymmenen kertaa: puomi, täs-täs palkka. Eli tarkoitus oli  vahvistaa täs-täs käskyä ja takoa Everin päähän että vaikka pommi räjähtää vieressä niin täs-täs tarkoittaa sitä että tullaan luokse. =D Puomin merkki toimi myös täydellisesti ja sain juosta täysiä ohi ja Everi pysähty. Odotukset seuraavan päivän kisoihin oli siis todella hyvät mutta kisoista sitten lisää hetken kuluttua..

Justuksen kanssa tehtiin puomia ja se rupeaa olemaan näköjään nuoren miehen lempieste kun tahtotila päästä suorittamaan sitä on suuri. :) Jopa niin suuri että OHO alun kontaktit oli unohtunu ja ekalla kerralla Justus juoksi aivan täysiä ylös ja hyppäsi puomin päältä lattialle ja kirmasi kohti namilautasta. Onneksi kuunteli täs-täs ja tuli luokse! Nyt saa siis olla todella tarkkana treeneissä koska en halua toista varastavaa koiraa jolla ei ole kontaktit hallussa. =D

Fiilis treeneistä oli todella hyvä ja saatiin tehtyä hyvät treenit vaikka treenari ei ollutkaan paikalla. Se taito että osaa huomata omat virheensä ja vielä korjata ne on kullanarvoinen ja onneksi pientä pientä kehitystä tässä on jo itselläni havaittavissa. :)